Wednesday, 17 September 2014

Saying ''I LOVE YOU'' Versi 2 ?

Salam semua..

Firstly, honestly sorry sebab I.A tak sempat nak publish bab 27 dan seterusnya.  Ada beberapa orang readers yang inbox I.A nakkan sambungan Saying 'I LOVE YOU' (SILY). *maaf sebab I.A tak sempat nak reply*. Sebenarnya, semenjak dua menjak ni I.A rasa nak improve sikit cara penulisan tapi ianya takkan lari dari jalan cerita asal.  (rujuk  sinopsis SILY). Idea datang mencurah-curah dan I.A tergerak hati nak hasilkan novel dengan jalan cerita yang lebih menarik dan pelbagai. So, in the meantime, I.A sempatlah buat sedikit sebanyak penambahbaikan untuk Prolog sehingga Bab 6.

 I.A dah siap publish pun.  Balik rumah nanti *skrang kat ofis*, I.A nak sambung Bab 7 pulak.  Tunggu kemunculan bab2 seterusnya ya... :)

Sila klik link di bawah @ di sidebar sebelah kanan blog untuk membaca.  Lepas tu, sudi-sudikanlah beri komen ek.  hehe.  I.A nak buat perbandingan sama ada Versi lama @ versi baru yang readers semua lebih prefer.. HAPPY READING :)

PROLOG - Ver 2  Saying ''I LOVE YOU''






BAB 6 - Ver 2

BAB 7 - Ver 2

BAB 8 - Ver 2    - BARU update 13/11







Post a Comment